Gesthus in Selfoss: stop tijdens de Golden Circle Tour - It Happens in
Selecteer een pagina

Gesthus in Selfoss: stop tijdens de Golden Circle Tour

Selfoss is een van de punten op de Golden Circle route waar je langskomt en het is de ideale plek om een nacht te verblijven wanneer je de tour in meerdere dagen doet. Wij verbleven in een klein huisje op het recreatiepark Gesthus in Selfoss waar we zoveel geluk hadden dat we het Noorderlicht spotten. Een plek om nooit meer te vergeten dus!

Gesthus in Selfoss

Het recreatiepark Gesthus in Selfoss bevat naast kleine houten huisjes ook campingplekken. Hoogstwaarschijnlijk is het in de zomer een gewilde plek om te overnachten. Het recreatiepark bevat een gezamenlijke hot tub en een ware mascotte: Morris. Morris is de hond van de eigenaar die inmiddels oud en versleten is. Hij heeft jarenlang in het rescueteam gewerkt en brengt nu zijn oude dag door op het park. Morris doet niks en is hartstikke lief, dus als je van honden houdt is dit een extra leukigheid van deze accommodatie!

Wij verbleven in een van de houten huisjes. We hebben de eigenaar niet gesproken, maar wel de klusjesman die erg vriendelijk was. Bij ons huisje was er iets met de deurklink waardoor we een nieuw huisje kregen. Dit was geen probleem gelukkig! Het huisje kun je echt een tiny house noemen, met een stapelbed, mini keukentje en een aparte badkamer. Eigenlijk alles wat je nodig hebt en prima voor één nacht! Aangezien wij veel werken tijdens het reizen, is het niet de ideale plek om te verblijven én te werken. Het bleek wel een ideale plek om zelfstandig op Aurora Hunt te gaan én het Noorderlicht te spotten!

Pluspunten van Gesthus in Selfoss:

Gesthus in Selfoss heeft een belangrijk plekje in ons hart, want voor ons was dit dé plek waar we het Noorderlicht voor het eerst hebben gezien! Het was ook de plek waar we vlakbij in de sneeuw vast kwamen te zitten en geholpen moesten worden door een IJslander… Een plek om nooit meer te vergeten dus! 😉 Deze accommodatie heeft de volgende pluspunten:

  • Het huis heeft echt een heerlijke douche waar je goed kunt opwarmen na een koude dag er op uit te zijn geweest;
  • De verwarming van het huisje doet het erg goed en binnen no time is het warm binnen;
  • Op vijf minuten afstand vind je de supermarkt Bonus wat erg uniek is dat de supermarkt zo dichtbij is;
  • Gezamenlijke hottub;
  • Goede plek om eventueel het Noorderlicht te spotten;
  • Mascotte Morris is ontzettend lief en een extra toevoeging aan onze beleving!

Minpunten van Gesthus in Selfoss:

De overnachting bij Gesthus Selfoss is echt niet duur, verwacht dan ook niet te veel van de prijs. De houten huisjes zijn erg oud en dat konden we dan ook merken aan het bed. Het bed was erg krakkemikkig en kraakte erg. Desalniettemin hebben we lekker geslapen! Daarnaast is het keukentje erg klein en beperkt in keukengerei, dus je bent niet in staat om een echte restaurantwaardige maaltijd op tafel te zetten.. Het is een goede plek om een nachtje te verblijven tijdens je Golden Circle route voor een hele goede prijs!

It Happens In geeft deze accomodatie een

6,5